POLITIETS BIGBAND ÅRHUS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Politiets Bigband Århus blev oprindeligt etableret som et harmoniorkester under Århus Politi i 1932. Genren var dengang marcher, militærmusik og musical-potpourrier. Medlemmerne var i starten udelukkende politifolk,
men efterhånden blev også civile optaget i orkesteret.
Harmoniorkesteret ændredes i år 2000 til et bigband med både politifolk
og civile medlemmer.
Repertoiret er i dag en blanding af swing, jazz, blues, rock og latinamerikanske numre, med inspiration fra blandt andre Glenn Miller Orchestra, Duke Ellington, Frank Sinatra, Ira & George Gershwin, Cole Porter, Weather Report og Bob Mintzer m.fl.

Har du interesse i at vide mere om bigbandet, kan du klikke ind på - www.politietsbigband.dk

pepperland.dk

Bandet ledes af dirigent Ole Visby

Bigbandets aktiviteter har indtil nu været præget af optræden internt i politimæssigt regi. Orkesteret deltog bl.a. med stor succes i Festpol's festival i Prag 2003. Af mere udadvendte aktiviteter kan nævnes optræden i Kulturnatten, åbningen af motorvejsstrækningen mod Silkeborg, sommerkoncerter på byens torve, samt til festligholdelsen af kronprinseparrets besøg i Århus. Bigbandet optræder således til officielle arrangementer, hvor et uniformeret bigband ønskes, men tager også ud som civilt orkester under navnet "Undercover Bigband" og har som sådan bl.a. spillet flere koncerter i Bruuns Galleri.

Bigbandet har en traditionel bigbandbesætning bestående af trompeter, basuner, saxofoner og rytmegruppe. Desuden er der tilknyttet en mandlig og en kvindelig sanger, der medvirker til at løfte musikken og gi' den et ekstra spark ud over scenekanten.

. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .UNDERCOVER BIGBAND

Bigbandets aktiviteter er selvsagt præget af optræden internt i politimæssigt regi. Orkesteret deltog bl.a. med stor succes i Festpol's festival i Prag 2003. Af mere udadvendte aktiviteter kan nævnes optræden i Kulturnatten, åbningen af motorvejsstrækningen mod Silkeborg, sommerkoncerter på byens torve, samt til festligholdelsen af kronprinseparrets bryllupsbesøg i Århus. Bigbandet optræder således til officielle arrangementer, hvor et uniformeret bigband ønskes, men tager også ud som civilt orkester under navnet "Undercover Bigband".

Booking. priser m.v.: mail@politietsbigband.dk eller via pepperland Booking