slaenglostraight
heart2gif
Slaeng89
Hvem er vi ?:
Kurt
Kurt Haugaard:
Er fra 1952. Har i mange år ernæret sig som kunstmaler og musiker. Spillede før "Slænget" med  de århusianske orkestre "Man Flowers," "Cold Fever" og  "Rullemaries Rockræs". Er en typisk selskabsløve. Han  har et kæmpe forråd af platte vittigheder, der driver resten af bandet til vanvid.
Poul Strøm:
Er fra 1956. Spiller udover "Slænget" med "Kent Thomsen & the Rich Ones", " De Tavse Mænd", "McP´sen´s", og vikarierer i andre orkestre.
Han er fast inventar til blues-jam på det århusianske spillested "Vores Sted". Er ekspert i biksemad, øl og virginia-cigaretter og har en forkærlighed for super-kvindelige former.
Leif Elsborg Andersen:
Er fra 1952. Spillede i og var ankermand i "Rullemaries Rockræs" gennem 10 år. Bandet udgav singlepladen: Funky Pati og senere LP´en: Rullemaries Rockræs.
Bruger i øvrigt al sin overskydende tid i kolonihaven, hvor han altid er i gang med et nyt projekt.
Hans-Jørgen "Nuller" Brændsgaard:
Er fra 1954. Spillede i 10 år med det Århusianske bigband   "Keep the Change", rockbandet "Agurk" og var sanger i "Nota-koret"
Er frygteligt hooked på computeren, og har ligesom Leif en kolonihave, for  "så ved man hvad tiden skal gå med".
Poul
Leif
Nuller
(Billederne stammer fra den tid, hvor der altid til en fest, på et eller andet tidspunkt, blev lagt en beatlesplade på grammofonen).
Hva´ er´et med det der beatlesmusik:
Som nævnt er det kærligheden til beatlesmusikken der holder Slænget sammen. De mange små elegante detaljer i musikken, de flotte vokalarrangementer, og ikke mindst det livsbekræftende musikken udstråler. Det er aldrig kedeligt at spille, og musikken skaber altid glæde.
Som musikere oplever vi gang på gang, i et samspil med publikum, at blive løftet, at musikken hæver sig til en højere dimension, og der for alvor går kærlighed i den.
Derfor…
SLÆNGET on the road
En stor tak til the Fab Four.